ADA GÜNLÜKLERİ'nde PAYLAŞIM
top of page

ADA GÜNLÜKLERİ'nde PAYLAŞIM

Güncelleme tarihi: 20 Mar 2023

Son günlerde birçok YETKİLİ YAZARımız ADA GÜNLÜKLERİnde paylaşım yapmakta sıkıntı çekiyor.

Doğrusu son güne bırakmayıp yazınızı birkaç gün önceden planlayarak bırakmak hala en doğrusu. Böylece sizin de bizim de yazıya yeniden yeniden bakma, güzelleştirme, beladan kaçınmak... gibi sayısız yarar olsa da ani oluşabilecek yayınlama arzunuzu da anlamıyor değiliz.


Son zamanlarda görülen yayınlama güçlüğünde FACEBOOK'un geliştirdiği uygulamaların etken olduğu düşünülerek yeniden tanımı gerektiği sanısındayız.


Aşağıdaki adımları uygulayarak deneyin.

1,Facebook sayfanızı açtığınızda sağ üstte KÜÇÜK resminizin olduğu yerde ADA GÜNLÜKLERİ logosuyla gözükmüyorsa kendi küçük resminize tıklayacaksınız.


2,Tıklanan küçük resmin altında hem küçük resminiz hem de ADA GÜNLÜKLERİ logosu çıkar. Onun altında da TÜM PROFİLLER yazısı mavi olarak yer alır. ADA GÜNLÜKLERİne tıkladığınızda yönetici olarak sayfanız açılacaktır.

Eğer birden fazla sayfada yöneticiyseniz, bu adımda ADA GÜNLÜKLERİ gözükmeyebilir ve TÜM PROFİLLERE tıklamanız gerekebilir;


3.TÜM PROFİLLERE tıkladığınızda sağ üst köşede bütün profilleriniz yer alacaktır. Aralarından ADA GÜNLÜKLERİni seçerek tıklayın.

Facebook sayfanızı öylece açık bırakıp şimdi dergi sayfasını açarak yayınlanmış yazımızı arayalım. Yayınlanmış herhangi bir yazıya tıkladığınızda açılacak sayfanın sol yanında o gün yayınlanan beş yazımız yer almaktadır. Daha çok yazı görmek isterseniz aynı yayınlanmış yazının üstünden menüyü, istediğiniz alanı seçerek bulabilirsiniz.

Aynı yol telefon kullanılırken de izlenebilir.


4.Sol köşede son yayınlanan beş yazımız ya da menüden bulduğunuz yazılar arasından ya da arama motorundan kendi yazınızı seçin adına tıklayın. Yukarıda örnekte olduğu gibi yazı açılacaktır.


Facebookta paylaş'ı seçin...


5.Yazının altına inin. Facebook, Tviter, Linkedin paylaşım butonlarından F HARFİYLE gösterilen Facebook butonuna tıklayın.


Aşağıdaki gibi bir paylaşım sayfası açılacaktır.



Üstünde ADA GÜNLÜKLERİ logosu ve adı olan küçük bir sayfa açılmışsa doğru yerdesiniz demektir.

Yazınızı paylaşabilirsiniz demektir.

Yazı siz paylaştığınızda direk ADA GÜNLÜKLERİnde yer alacaktır. Açık olan facebook sayfanızı güncelleyerek görebilirsiniz.


Etiketler:

19 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
1/3
bottom of page