ŞİİR SARNICI Dergisi Çıktı!
top of page

ŞİİR SARNICI Dergisi Çıktı!

Güncelleme tarihi: 4 Ara 2020





ŞİİR SARNICI (E-DERGİ)


Yayın ortamlarını sağından solundan çekiştirip burun kıvıran yazar-şair dostlar. Amacınız yazına ve insanlığa katkıysa, yapıtlarınız okunsun da nerede okunursa okunsun; okurların ulaşabileceği yerde olsun da nerede olursa olsun. Bulunduğunuz yayın ortamı neresi olursa olsun; tarafın, tarafı önemli değil; bilginin durduğu taraftır asıl olan. Bundan ötesi, algıda seçicilik diye dayatılan ben büyüğüm sendromudur /Yaşar Özmen


YENİ SAYISI ÇIKTI!


Okumak için: ŞİİR SARNICI 'na TIKLA


dergi yönetmeninin EKi:

Dergimizi, sanatsever dostlarınızla e-posta ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak özveride bulunduğunuz için, sanata, yazına ve şiire katkınızdan dolayı teşekkür ederiz.

NOT: Şiir Sarnıcı’nın uluslararası düzeyde tanıtımı, paylaşımı ve yayınlanacak eser iş birliğini yapmak üzere il bazında temsilciliklerimiz olsun istiyoruz. Dergimizde gönüllülük esasına göre yer almak isteyen şair ve yazarlarımız, bizimle iletişime geçebilir.

Türkçenin akraba dillerini konuşan ülkeler başta olmak üzere her ülkeden dergi temsilcilikleri oluşturmak istiyoruz. Bu konuda istekli ve sanat bilgi düzeyi iyi olan diğer ülke sanatçıları, bizimle iletişime geçebilir.

Yaşar ÖZMEN


Etiketler:

28 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
1/3
bottom of page