Korona Akay Hoca’ya Yakalandı
top of page

Korona Akay Hoca’ya Yakalandı

Güncelleme tarihi: 5 Ara 2020


Korona virüs dünyayı kasıp kavurmakta ve hızla çoğalarak her bedene girip onları kendilerine boyun eğmeye, olmazsa bu dünyadan göçmeye zorlamaktadır. İnsanların vurdum duymazlıkları, bu virüsü pek ciddiye almamaları işleri kolaylaştırmakta ve hızla üreyip çoğalıp, yeni vücutlara girerekten, değişik besinlere, lezzetlere ulaşmaktalar.

Ancak bu ilaç tanımaz, aşısı bilinmez, çare bulunmaz virüs hazretleri Akay Hoca’ya yakalandılar. Büyük bir tedbirsizlik eseri olarak Akay Hocanın bedenine girmeye çalışırken, onulmaz, sağaltılmaz bir derde düçar olaraktan affolunmaz bir hata işlediler. Akay Hoca’yı hasta etmek yerine kendileri hasta oldular. Hem de pek sirayet eder bir hastalık. Ard arda milyonlarca virüs acı içerisinde öldüler. Bazı virüs akademisyenleri ısrarla Akay Hoca’dan intikam alınması gerektiğini söyleyerek, kendisine olmasa bile eşine ulaşıp onu hasta ederek canını almalıyız, dediler ve eyleme geçerek eşine bulaştılar. Böylelikle hem eşini hasta ederek intikam almak ve hem de aynı ortamda yaşadıkları için zayıf yönlerini keşfe çalışmak muradında oldular. Bre cahiller bilmediler ki Akay Hocanın gerek kendisi gerekse eşi ve evi afsunludur. Sağlamdır. Dirençlidir. Öyle mız mız bünyeye sahip olmadıkları için bu teşebbüsleri de akim kalıp, başarısız oldular. Bütün dünyayı kırıp geçiren Korona virüsü çaresizlikten ne yapacağını bilememektedir.

Bütün virüs ileri gelenleri yaptıkları toplantı sonucu gazetemize şu açıklamada bulundular: Biz nice devlet başkanlarının, siyasilerin, bilim adamlarının, büyük küçük, zengin fakir demeden herkesin vücuduna girdik. Çoğaldık. O bedenleri esir aldık. Hasta ettik. Zayıfları da bu dünyadan göçtü. Ama şu Akay Hoca’ya yakın gitmez olaydık. Vücudunun neresine saldırıp yerleşmeye çalıştıksa da başarılı olamadık. Tersine bizler hasta olduk. Bunun nedenini araştıran virüs merkezlerimiz, Akay Hoca’nın gündüzleri durmaksızın elini yüzünü, geceleri de midesini alkol ile yıkadığını hayret ve şaşkınlıkla öğrendi. Ne var ki bizler için en iyi sığınak ciğerdir dedik ama bu adamın ciğeri de aldığı alkol ile yüklü. Kan yerine alkol dolaşıyor bedeninde. Ne yapacağımızı şaşırdık. Karizmayı çizdirdik kısaca. Ve en sonunda pes edip alkolsüz dirençsiz bünyeler arıyoruz. Allah’tan Akay Hocalar azınlıkta. Bütün virüs elemanlarımızı da uyardık. Akay Hoca’dan uzak durun. Size bulaşmasın. Hemencecik ölürsünüz. Soyumuz kurur maazallah Allah’tan bu iletişim çağında diğer virüs kardeşlere kolayca ulaşılarak Akay Hoca’dan uzak durmaları anons ve ihbar edilerek en üst düzey alarm durumuna geçtiler.

Etiketler:

18 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

MESUT KARA

1/3
bottom of page