Katılma Koşulları
top of page

Katılma Koşulları




/

Yazılardan

ve

Yazarlardan

Beklentiler

/



*


Dergimize isteyen herkes katılabilir.


DERGİ, hayata bakışta çağdaş, akılcı ve bilimsel bir çizgiye bağlı olarak düşüncelerini açıklasa da ne siyasi ne de edebi bir misyon üstlenmez, taraf olmaz, olunmasını da beklemez. maviADA'nın temel amacı, benzer düşüncede insanları bir araya toplamak, kültür sanat temelli olumlu bir uğraş kazandırmak, yaşama karşı koyma güç ve yeteneklerine katkıda bulunmaktır.

Yetkinleşen, ustalaşan üyelerine de destek verir.


Katılan ürünlerin kültür sanat düşünce alanında estetik ve yetkin olması beklense de, belli bir düzey tutturan, kötü niyet taşımayan, başkalarını da ilgilendirecek HAYAT ve SANAT alanlarında sıradan çalışmalar da yer alır..


Ürünlerin tüm sorumluluğu ve hakları üretenindir.


Dergiye uyan ürünler İNTERNET DERGİSİNDE yer alır, nitelikliyse ve derginin basılacak sayılarının beklentilerine uyuyorsa bir maviADA seçkisi olan ADA BASILI DERGİde de yer verilebilir ...


DERGİ, hiçbir yazı ve gönderiyi yayınlamaya zorunlu değildir. Emeğe ve telife saygı duyar, ama ticari bir beklentisi ve geliri olmadığından yayınladığına telif ödemez, üyelerinin reklam ve tanıtımına katkıda bulunduğunu düşünür. Bu reklam ve tanıtım içinde ilke olarak dergi bir talep de bulunmaz. Aynı biçimde üyelerin de başta yayınlanan yazıları olmak üzere dergiye sahip çıkması beklenir.


İnternet dergide nitelik aranmaz, uygunluk aranır, küçük hata ve yanlışların kişiden düzeltmesi istenilebilir .

BASILI DERGİde nitelik önceliktir, hatalı, eksik yazıya basılı dergide yer verilmez. ... Bu nedenle konulacak ürünlerde gönderici, yazınsal yanlışlar, yasaya ya da geleneğe ya da dergi politikasına uymayan bölümlerin yazısından çıkarılmasını özüne dokunmadan değiştirmeyi / değiştirilmesini kabul eder.


Yer alımda benzer durumlarda öncelik katkıda bulunan üyelerin, dergi yazarlarınındır..


Basılı dergi çıkarsa dergi, katkısı olan proje ortaklarına ve isteyene kargoyla, üye katılımcılara postayla gönderilir.


Bildirdiğiniz adresinizde olan hatalar, oluşan değişiklikler önceden bildirilmemişse gönderilen dergiden sorumluluk kabul edilmez. Fazladan dergi isteyen dergi basılmadan bilgi vermelidir. Bu tür talepler ancak elde dergi varsa karşılanır.


Bilgi ve Yazı gönderimi için:


adamavi@gmail.com adresi kullanılabilir.



www.adadergi.com


BENZER SAYFALAR

 

*yönetim

Etiketler:

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

UNUTTUK

1/3
bottom of page