Hadi Çocuklar Okula
top of page

Hadi Çocuklar Okula


Hadi çocuklar okula!


Bu cümleyi kurmayı nasıl da özledik, nasıl da hala kurmakta zorlanıyoruz tam anlamıyla ve gönül rahatlığıyla.

Yine de işte geldi sonbahar ve hüznünün yanında tatlı heyecanlarıyla birlikte eylül başladı bile yaşanmaya.


Okullarda gerekli hijyen çalışmaları yapıldı, bu konu ile ilgili bilgilendirmeleri velilere ve çocuklara duyurmak üzere WhatsApp grupları kuruldu, veliler okul alışverişleriyle ilgili karınca kararınca hazırlıklarını yaptı. Evet artık tüm hazırlıklar tamamlandığına göre yarın, yani 6 Eylül 2021 sabahı ilk zil çalacak ve yeni eğitim öğretim yılı başlayacak.


Salgın kısıtlamalarından, uzaktan eğitimle telafi edilmeye çalışılan ama başarısı tartışılan, bir kuşağın eğitim zayiatı sayılan bir buçuk yıllık aradan sonra başlayan bu süreç için, her yılkinden farklı olarak en önemli dileğimiz ; salgının yeni varyantlarıyla ülkemizde ve dünyada artmaması, ölümlerin olmaması ve okulların yeniden kapanmak zorunda kalmaması üzerine yoğunlaşmış durumda.


Hadi çocuklar, ağaçtan inme, yoksa tablet ve telefonlarla vedalaşma vakti mi demeliydim...Neyse özetle o minik adımlarınızın okul yoluna koyulma, minik ellerinizinse kağıda kaleme sarılma zamanı geldi. Mustafa Kemal ATATÜRK'ün söylediği gibi geleceğin öğretmenlerin eseri olması biraz da sizlere bağlı.


maviADA Dergisi olarak tüm öğrenci, veli ve özellikle eğitimcilerimizin, sağlıkla geçirecekleri başarılı bir eğitim öğretim yılı olmasını diliyoruz.



Etiketler:

26 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

MESUT KARA

1/3
bottom of page