AŞKIN GÜCÜ
top of page
  • maviADA

AŞKIN GÜCÜ




İsviçre'de tatilde olan genç Chris Nielsen, tekneleri alabora olduğunda gölde Annie Collins ile tanışır. Chris ve Annie birbirlerine âşık olurlar. Hızla evlenen Chris, çocuk doktoru olarak çalışırken, Annie ressam ve sanat satıcısıdır ve iki çocukları olur, Ian ve Marie. Ama mutlu aile hayatları, Ian ve Marie bir araba kazası geçirip onları ve arabayı süren dadıyı öldürdüklerinde paramparça olur. Dört yıl sonra, trajediye rağmen, Chris ve Annie hayatlarını yeniden bir araya getirmeye ve yıldönümlerini kutlamaya çalışırlar.


Ya bu iki tutkulu aşıktan birine bir şey olursa?


Sinema tekniğinin çağdaş donanımıyla ŞİİR GİBİ bir görsellik de sunan film Dante'nin İlahi Komedya'sını anımsatsa da bayağılığa düşmeden BÜYÜK BİR İLGİYLE kendini izletiyor.


Aşkın Gücü (Özgün adı: What Dreams May Come) 1998 yapımı Amerikan filmidir. Robin Williams, Cuba Gooding, Jr. ve Annabella Sciorra'nın başrollerini paylaştığı yapım, Richard Matheson'ın aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Vincent Ward'un yönetmenliğini yaptığı filmin adı Hamlet'in To be or not to be adlı bölümünden alınmıştır.[1]

*

  • Aycan AYTORE


Etiketler:

24 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
1/3
bottom of page