Resim Sergisi
top of page

Resim Sergisi

Güncelleme tarihi: 7 Oca 2022


“ZİHNİN NE RENK?”

Muhammed Yalçın

Sergi | Exhibition


21-28 Ocak 2017


www.tosca.com.tr



Art Brut (Ham Sanat) akımının önemli temsilcilerinden Ressam Muhammed Yalçın herkesi sınırların ötesinde bir sergiye çağırıyor!


Art Brut yani Ham Sanat’ın Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden olan zihinsel engelli Ressam Muhammed Yalçın’ın kendi öz kaynaklarından çekip çıkardığı, şekillerin renklerle uyumunu anlatan 21 Ocak 2017 tarihinde değerli misafirlerin katılımı ile ilk kez Tosca Art&Design’da sergilenecek.


Muhammed Yalçın, ailesiyle yaşadığı evin iç ve dış duvarlarını tuval olarak kullanan zihinsel engelli bir ressam. Evin duvarları Muhammed’in resimleriyle dolduğunda ailesi yeniden boyatıyor ve Muhammed yenilenen duvarlara yeniden çizimler yapıyor. Hayali, herkesin bir gün resimleri ile tanışması olan Muhammed’in sergisinden elde edilecek tüm gelirin kendisine bağışlanacağı bu sergide kalıplara vurulmamış sınır tanımayan çizgilerin renklerle dansına şahit olacağız.



Ankara’nın Sosyal Platformu Lavarla’nın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Özgün Baskı ve Tasarım Atölyesi Tosca'nın desteğiyle gerçekleştirdiği sergi bir hafta boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.



Sergi Açılış Kokteyli:


21 Ocak 2017, Cumartesi – 14:00

Yer: Tosca Art&Design

Adres: Üsküp caddesi (eski çevre sokak) 6a/4 Çankaya


www.lavarla.com

info@lavarla.com



--






Tosca Art&Design



Üsküp cad. (eski çevre sokak)

6A/4 Çankaya/ANKARA

T: (0312) 465 0548

www.tosca.com.tr

facebok.com/ToscaArtDesign

Etiketler:

14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

MESUT KARA

BARSELONA

1/3
bottom of page