Koronalı Günlerden Satır Başları
top of page

Koronalı Günlerden Satır Başları

Güncelleme tarihi: 27 Nis 2021

( 4 )

Ne düşünüyorum biliyor musunuz? Her birimiz hızlandırılmış tıp eğitimi almış, sınavı başarıyla vermiş birer korona uzmanı kesildik. Topyekün uzman olduk çok şükür. … Hadi oradan demeyin. Adaptasyon meselesi bu. Her millet değişken durumlara hemen adapte olamaz. Biz nevi şahsına münhasır bir milletiz. Düşünün birkaç ay öncesini. Adını bile bilmediğimiz Korona henüz doğmaya hazır bir ceninken sık sık deprem oluyordu. Sürekli sallandığımız günleri anımsayın. Hani korkudan evlerde kalmak istemediğimiz günler. Hah işte o zamanlarda hepimiz birer deprem uzmanı olup çıkmıştık. Gören hepimizi okuldan iyi dereceyle mezun bilmem kaç milyon jeoloji uzmanı sanırdı. Sahi Korona gündemimize oturdu oturalı çok şükür ki bir de deprem olmuyor değil mi? Allah korusun. Sırayla geliyorlar da savaşırken Temel kadar çaresiz kalmıyoruz.

Şimdi bu kadar girişattan sonra sözü yine Koronaya getiricem. Nevi şahsına münhasır bir millet olarak,artık gündemimiz ve yeni uzmanlık alanımız KORONAVİRÜS..

Allah korusun kendinizi kötü hissederseniz 184 ü falan aramayın. Hemen en bilmiş arkadaşınızı arayın. Emin olun size doktordan daha çok şey anlatacak akıl verecektir. Yurttan sesler korosu elamanı olarak Televizyonlardan, sosyal medyadan derlediği bilgileri sana eksiksiz aktaracaktır.

Bir bilgiçlik e ben yapayım sizlere. Mesela lens kullananlar bir süre kullanmasın dediler. Gözlük kullananların da sık sık gözlüklerini yıkaması gerektiği söylendi bir haber kanalında. Ha bu arada sevgili hemcinslerim bu süre içerisinde makyaj yapmamanız daha sağlıklıymış, yine bu süre içinde makyaj yapmayın dediler… Valla elçiye zeval olmazmış, ben duyduğumu yazdım. Bir nokta bile eklemedim fazladan... Dedim ya biz milletçe her konunun uzmanıyız. Başlangıçta bize bişey olmaz diye ortalıkta arzı endam eden yiğitlerimiz birer birer evlerinde yaşamanın dayanılmaz sıkıntısını yaşıyorlar şimdilerde, biz korkaklar gibi.:)

Sürçü lisan ettimse affola.. Tabi ki yazdıklarım şakadan ibaret. Biraz gülümseyelim istedim.Sağlık ve güzellikle kalın dostlar ,sevgiyle kalın..


Karşıyaka / İZMİR

4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
1/3
bottom of page